تاثیر سیستم تلفن ویپ در بهبود ارتباط واحدهای شهرک صنعتی (قسمت اول)

تلفن ویپ در بهبود ارتباط شهرک های صنعتی

درباره شهرک صنعتی

شهرک صنعتی به منطقه ای گفته می شود که حداقل 20 کیلومتر از شهر اصلی دور باشد و شامل کارخانجات و کارگاه های تولید و صنعتی است. شهرک های صنعتی به منظور توسعه و تمرکز صنعت در یک منطقه ساخته شده اند. از مهمترین مزایای شهرک های صنعتی دور بودن از شهرهای اصلی است که باعث کم شدن تاثیرات منفی آلایندگی های صنعتی در زندگی شهری و همچنین دسترسی و حمل و نقل آسان و کاهش میزان بار ترافیکی شهرها می شود.

در کنار مزیت های زیادی که شهرک های صنعتی دارند، وجود یک مشکل در این مناطق برای مدیران این مجموعه ها بسیار حائز اهمیت و مهم است. همانطور که گفته شد شهرک های صنعتی همیشه به دور از شهرها ساخته می شود. عدم دسترسی به اماکن عمومی، رفاهی و ارتباطی از جمله معایب شهرک های صنعتی به شمار می روند.

در این مقاله سعی داریم به تاثیرات مثبت سیستم تلفنی تحت شبکه در بهبود روند ارتباطات در شهرک های صنعتی بپردازیم

مشکلات ارتباطی در شهرک های صنعتی

ارتباطات شبکه ای و مخابراتی مثل خطوط تلفن و اینترنت اجزای اصلی هر مجموعه در حال پیشرفت است. شهرک های صنعی با توجه به موقعیت مکانی که دارند به دلیل عدم وجود یا دور بودن مرکز مخابراتی و سرویس دهنده ها همیشه درگیر دریافت خط و اینترنت پرسرعت هستند. معمولا این کارخانجات یا کارگاه ها به صورت مستقیم با مشتری در ارتباط نیستند و در این شهرک ها صرفا به تولید یا هرگونه فعالیت صنعتی دیگر می پردازند و در دفاتری که در شهرها وجود دارد به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با مشتریان در ارتباط هستند. اکثر این ارتباطات با دفاتر مرکزی یا مراکز فروش است. این ارتباطات می تواند بر پایه تماس های تلفنی، اتوماسیون های اداری و CRM باشد.

با توجه به رشد تکنولوژی های مخابراتی در چند سال اخیر، دریافت خطوط ثابت حتی در صورتی که مرکز مخابراتی در منطقه وجود نداشته باشد بسیار ساده شده است. اما به دلیل عدم آگاهی مدیران سازمان ها و عدم اطلاع رسانی رسانه ها اینگونه خطوط ثابت کمتر شناخته شده اند. خطوط ثابت اینترنتی که اصطلاحا به آنها سیپ ترانک (SIP Trunk) یا سیپ یوزر (SIP User) می گویند در سالهای اخیر بسیار پر مخاطب شده اند. سیپ ترانک از طریق سرویس دهندگانی که مجوز FCP دارند به مشترکین حقیقی و حقوقی ارائه می شوند. شرکت مخابرات ایران نیز این خطوط را روی بستر کابلی ارائه می کند.

دریافت آسان خط اینترنتی

خطوط اینترنتی یا همان سیپ ترانک بهترین گزینه برای کارخانجات و کارگاه های تولیدی و صنعتی هستند. پس از عقد قرارداد دریافت سیپ ترانک، خط به مالکیت دائمی مشترک در می آید و تفاوتی در سندیت خطوط مخابراتی با خطوط اینترنتی وجود نخواهد داشت.
شهرک های صنعتی می توانند با بررسی سرویس دهنده هایی که اینگونه خطوط ویپ را ارائه می کنند هر تعداد خط را با سرشماره رند دریافت کنند.

چگونگی دریافت سیپ ترانک در شهرک های صنعتی

شهرک صنعتی

  • وجود سرویس دهنده FCP در شهرک صنعتی

    اگر در شهرک صنعتی که شما در آن فعالیت می کنید شرکت FCP سرویس دهی داشته باشد کار بسیار آسان است. فرض کنید شرکت شاتل به عنوان یک سرویس دهنده در منطقه شما فعالیت می کند. شما با تماس با شرکت شاتل و ثبت درخواست خود مبنی بر تعداد خط و انتخاب سرشماره خود در مدت 48 ساعت می توانید خطوط خود را دریافت و استفاده نمایید. لازم به ذکر است در حال حاضر شرکت های FCP زیاد دیگری مثل آسیاتک، پیشگامان، فناوا، صبانت، لایزر، فرزانگان و مبین نت در زمینه ارائه خطوط اینترنتی فعالیت می کنند.

  • انتقال خط

    ممکن در شهرک صنعتی که شما در آن فعالیت دارید سرویس دهنده FCP وجود نداشته باشد. با این وجود دریافت خط به صورت مستقیم از یک سرویس دهنده امکان پذیر نخواهد بود. معمولا کارگاه ها و کارخانجات برای مدیریت فعالیت اداری و فروش خود یک دفتر کار در میان شهر دارند که می توان با دریافت خط اینترنتی در دفتر اصلی و انتقال آن از طریق بستر اینترنت به شهرک صنعتی، در کارخانه یا کارگاه خود نیز از خطوط ثابت استفاده نمایید. با مثالی این موضوع را بیشتر شرح می دهیم:

  • فرض کنید شما در شهرک صنعتی X مالک یک کارخانه تولیدی ظروف پلاستیکی هستید و در این شهرک به دلیل پر شدن ظرفیت سوییچ نزدیک ترین مرکز مخابراتی و همچنین نبود امکانات ارتباطی برای شرکت های FCP امکان دریافت خط تلفن ثابت را ندارید. در این حالت شما می توانید هر تعداد خط مورد نیاز خود را در محل دفتر مرکزی خود دریافت کنید و از طریق بستر شبکه به محل کارخانه خود انتقال دهید.

سخن آخر

در این مقاله به یکی از مشکلات بزرگ ارتباطی در شهرک های صنعتی پرداختیم و راهکارهایی را جهت بهبود و رفع این مشکل شرح دادیم. در مقاله بعدی به جزئیات بیشتری در رابطه با چگونگی استفاده از خطوط اینترنتی ثابت و تجهیزات مورد نیاز آن می پردازیم.

برای مطالعه قسمت دوم این مقاله روی این لینک کلیک کنید

با ما در تماس باشید

همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *